Visagie

Visagie

Bij Nadien Pure kunt u terecht voor dagmake-up na een behandeling, bruidsmake-up, feest make-up, make-up voor een andere gelegenheid, make-up voor dagelijks gebruik, advies en een make-up workshop. In de salon wordt gewerkt met de minerale make-up van Fresh Minerals, welke ook zeer geschikt is voor de meest gevoelige huiden. De make-up  van Fresh Minerals geeft een natuurlijke uitstraling, laat de huid ademen, verbeterd en beschermt de huid en blijft lang mooi, zodat u er de hele dag stralend uitziet.

Om uw make-up mooi uit te laten komen, is het van belang dat uw huid er optimaal uitziet. Dit kunt u bereiken door regelmatig een gezichtsbehandeling te ondergaan en thuis uw huid goed te reinigen en te verzorgen met de thuisproducten van Skeyndor.

De make-up wordt op uw wensen aangepast en kan eventueel gecombineerd worden met het föhnen, vlechten of opsteken van uw haar.

Wilt u ook de producten van Fresh Minerals thuis gebruiken? U kunt de producten aankopen in de salon.

Veel mensen vinden het moeilijk zichzelf goed op te maken of weten niet welke producten ze het beste kunnen gebruiken. Het is bewezen dat vrouwen zich beter, zelfverzekerder en mooier voelen met een make-up die bij haar past. Het hoeft 's morgens niet veel tijd te kosten om toch stralend de deur uit te gaan. Laat u adviseren, probeer de make-up uit tijdens een persoonlijk advies of boek een make-up workshop samen met vriendinnen. De workshop wordt in de salon gegeven voor 4 tot 6 personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.