Beauty

Beauty

Welkom bij schoonheidssalon Nadien Pure in Naaldwijk. De gezichtsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen bij Nadien Pure zijn gericht op huidverbetering, verzorging en ontspanning. In de salon wordt met hoogwaardige producten gewerkt van het Spaanse merk Skeyndor welke voor de jeugd, mannen en vrouwen geschikt zijn.

Wanneer u voor het eerst voor een gezichtsbehandeling komt, wordt er een intakegesprek en een huidanalyse gedaan. Bij iedere behandeling wordt de huid opnieuw bekeken. De behandeling en het gebruik van de producten worden op uw wensen en huid aangepast. Geniet van het moment voor uzelf, ontspan en laat u adviseren voor het beste resultaat. Tevens kunt u bij Nadien Pure terecht voor de Derma Peel behandeling, workshops skincare en make-up, diverse (hotstone/candle treatment) massages, harsen, wimpers en wenkbrauwen verven, hand-en voetverzorging en wimperpermanent.

Vindt u het moeilijk hoe u thuis uw huid het beste kunt reinigen en verzorgen? Boek samen met uw vriendinnen een Skincare workshop voor leuke tips, ervaar wat het beste voor uw huid is en laat u adviseren.

Voor een persoonlijke behandeling en advies voor de juiste producten voor uw huid komt u naar Nadien Pure.