Arrangementen

Bruids-en feestarrangementen
Een bijzondere tijd is aangebroken, u gaat trouwen! Spannend, maar ontzettend leuk! Er komt veel op u af om te regelen voor de grote dag. Op deze dag willen u en uw aanstaande er natuurlijk stralend uitzien.

Bruid: Om een make-up mooi uit te laten komen, is het van belang dat uw huid er optimaal uitziet. Dit kunt u bereiken door regelmatig een gezichtsbehandeling te ondergaan en thuis uw huid goed te reinigen en te verzorgen met de thuisproducten Skeyndor. Nadien Pure kan u een totaal pakket aan mogelijkheden hiervoor aanbieden. Voor de bruid is het bruidskapsel en de bruidsmake-up erg belangrijk, maar vergeet ook uw handen niet! Geniet van een cosmetische handverzorging, zodat uw handen er verzorgt uitzien. Tijdens de proefsessie bekijken we wat uw wensen zijn en wordt de proefmake-up en het proefkapsel aangepast aan uw trouwjurk. Uiteraard is het ook mogelijk Nadien Pure in te schakelen voor alleen de bruidsmake-up of het bruidskapsel.

Bruidegom: Uw aanstaande is al druk in de weer met haar jurk, make-up en haar. Maar laten we de rol van de bruidegom niet vergeten. Buiten dat u er stralend uit komt te zien in uw trouwpak, zijn uw haar, gezicht en handen net zo belangrijk. Om te stralen op de mooiste dag van uw leven, geniet u van een heerlijke gezichtsbehandeling speciaal voor de mannenhuid. Door thuis uw huid ook goed te reinigen en te verzorgen met de producten van Skeyndor, is uw huid in goede conditie op de grote dag. Door de drukke werkdagen hebben mannen vaak weinig tijd voor de kapper. Bij Nadien Pure kunt u hiervoor eveneens terecht waardoor u één adres heeft voor de totale verzorging.

Uw familie en vrienden kunnen op uw trouwdag ook hun haar en make-up laten verzorgen door Nadien Pure. Wanneer u een of meerdere bruidsmeisjes heeft, kunnen deze ook gelijktijdig omgetoverd worden in een prinsesje.


Zwanger-en mama arrangementen
U bent zwanger! Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere periode waarbij er veel gebeurd en veranderd in uw lichaam. De huid kan zichtbaar veranderen en uw haar kan anders gaan aanvoelen. Geef in deze periode extra aandacht aan uw lichaam, huid en haar, zodat u zich lekker in uw vel voelt. Daarnaast is ontspanning voor u en uw baby erg belangrijk. Geniet van het Mother to be arrangement. Zo bent u goed voorbereid op de bevalling en de kraamtijd.

Na uw zwangerschap heeft u een intensieve tijd waarin u nog moet wennen aan het moederschap met soms slapenloze nachten. Door de hormonale veranderingen en de vermoeidheid kunnen u en uw huid wel een oppepper gebruiken. Daarnaast is even een ontspannen moment voor uzelf in deze tijd ook erg belangrijk. Maak gebruik van het Just Mom arrangement, zodat u hierna weer vol energie van uw baby kunt genieten.