Algemene Voorwaarden

Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren telefonisch te worden afgezegd, anders wordt de behandeling voor 100% in rekening gebracht.

Wanneer de klant te laat op de afspraak verschijnt, zal de behandeling worden ingekort en de volledige behandeling in rekening worden gebracht. Indien de klant meer dan 15 minuten te laat is, zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht en de afspraak worden geannuleerd.
 
Prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
 
De klant dient direct na de behandeling, deze en eventuele producten contant/per pin te voldoen (met uitzondering van de bruidsarrangementen).
 

Bruidsarrangementen:
De datum van een bruidsmake-up of bruidskapsel is definitief wanneer de klant € 50,- heeft aanbetaald en € 75,- heeft aanbetaald bij een bruidsarrangement.

De aanbetaling zal worden overgemaakt op rekeningnummer NL97 RABO 012.18.61.058 t.n.v. Nadien Pure te Naaldwijk of contant of per pin worden voldaan.

Op de datum van proefmake-up, proefkapsel of beide, dient het resterende bedrag volledig contant of per pin te worden voldaan.

Wanneer de klant na aanbetaling of na betaling van het volledige bedrag de afspraak wil annuleren, zal er geen restitutie plaatsvinden (m.u.v. overlijden).

Prijzen zijn exclusief extra kosten zoals accessoires, ampul make-up, lippenstift.
    
Aanbiedingen in advertenties e.d. zijn geldig in de aangegeven looptijd of zolang de voorraad strekt.
 
Prijzen gelden voor werkzaamheden binnen het Westland. De prijzen voor buiten het Westland zijn op aanvraag. Hierbij komen de kosten voor kilometervergoeding en eventuele parkeerkosten.